SISTEME DE SPRINKLERE

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, cu echipe specializate pentru fiecare categorie de lucrari si cu dorinta de a ne intari in aceasta piata pozitia de profesionisti, putem sa va fim un partener de incredere. Contactati-ne acum, iar succesul dvs poate deveni succesul nostru! 

In mod general, sistemele de stingere a incendiilor bazate pe sprinklere functioneaza cu apa sau spuma si sunt reprezentate de o retea de conducte, care au atasate capetele active, sprinklerele, din loc in loc, ce se activeaza automat atunci cand detecteaza un foc deschis. Acestea sunt instalate pe plafon sau in partea de sus a peretilor.

Exista numeroase tipuri de tehnologii in acest sens, putem regasi astazi sisteme de sprinklere de tip umed sau uscat, ori pre actionate, acestea fiind alese in functie de temperatura spatiului protejat, de distanta pana la sursa de apa folosita, precum si de gradul de risc la incendiu.
Instalatii antiincendiu

Indiferent de substanta folosita, apa, aer sau gaz, sistemul se afla sub controlul alarmei plasate in directa legatura cu supapele de siguranta, ce sunt activate datorita unui lichid ce se dilata, in momentul in care detecteaza o temperatura inalta ce inseamna existenta unei surse de foc. Acest lichid sporindu-si volumul, va sparge capsula in care este continut, astfel incat se va elibera materialul de stingere din sprinkler. Pentru ca fiecare astfel de mecanism contine o rozeta ce are rolul de a directiona jetul spre sursa de foc, eficienta este foarte mare, iar stingerea este proiectata exact spre locul ce are nevoie de stingere. Majoritatea instalatiilor de acest tip se declanseaza automat, asa cum am vazut, insa continua sa functioneze pana cand sunt oprite manual, atunci cand si-au incheiat utilitatea.

Mai exista si sisteme de sprinklere uscate, ce functioneaza datorita aerului aflat sub presiune. Acestea prespun evistenta unei vane cu apa, care nu conduce lichidul in instalatie decat in momentul in care primeste semnalul de declansare a sistemului de detectie.

Pentru a putea face cea mai buna alegere in privinta celui mai potrivit sistem de stingere a incendiilor pentru spatiul pe care il ai in vedere, ai nevoie de sfaturile unor specialisti. Compania noastra detine o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 15 ani in conformarea acestor sisteme, pe care te poti baza si care te vor consilia.
Site-ul fireservice.ro ofera doar o parte din informatiile de care ai nevoie pentru stabilirea detaliilor legate de tipurile de instalatii antiincendiu, astfel incat te asteptam cu incredere sa ne contactezi pentru ne oferi informatiile necesare si a ne ajuta la intocmirea unui proiect detaliat, de succes.